retro1
retro1-12
retro1-11
retro1-10
retro1-9
retro1-8
retro1-7
retro1-6
retro1-5
retro1-4
retro1-3

Bolidt office

voor Bolidt kunststof toepassing B.V.

We Happy People maakte het interieur ontwerp voor het nieuwe Bolidt hoofdkantoor in Hendrik Ido Ambacht.

Het kantoor werd volledig gestript en er werd een glazen vloer in gemaakt. De entree werd vervangen door een bruisende brasserie, welke naast entree ook het bedrijfsrestaurant vormt. Als er een bezoeker het pand betreedt, krijgt hij een fantastische espresso of cappuccino geserveerd en kan aan een tafel wat lezen. Deze ruimte wordt ook gebruikt om te flexwerken en te overleggen op een informele manier.

De werkvloer is een open gebied in de nieuwe situatie zit de manager tussen de werknemers. Hierdoor ontstaat goed contact en weet de manager wat er speelt. De ruimte waar de manager zit is een glazen cube die afsluitbaar is. Waardoor er ook genoeg ruimte is om persoonlijke gesprekken te voeren. De werknemers werken aan lange work benches om onderling contact te bevorderen. Ook zijn er aanschuif plekken op de kop van de bench voor snel overleg.

Bolidt  zorgt goed voor haar medewerkers, naast uitmuntende koffie, een heerlijke lunch en een comfortabele werkplek is er ook ruimte om aan de conditie te werken. De fitnessruimte is voorzien van de laatste apparatuur en ook aan een kleed / doucheruimte is gedacht.

  • Klant - Bolidt kunststof toepassing B.V.